google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Έκλεψαν την σφραγίδα φιλοζωικού σωματείου για να βγάλουν εύκολα χρήματα!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Έκλεψαν την σφραγίδα φιλοζωικού σωματείου για να βγάλουν εύκολα χρήματα!


Με ανακοίνωση της στην σελίδα της στο facebook Φιλοζωική Παρέμβαση Ελληνικού - Αργυρούπολης μας ενημερώνει ότι επιτήδειοι έκλεψαν την σφραγίδα και το μπλοκάκι της με αποτέλεσμα ότι πιθανόν θα ζητήσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες στο όνομα του φιλοζωικού αυτού συλλόγου και μας καλεί όλους να μην δώσουμε χρήματα σε καμία περίπτωση αν δεν αναγνωρίσουμε ότι αυτοί που μας τα ζητάνε είναι μέλη του σωματείου.


Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού - Αργυρούπολης:


<<Κλάπηκε η σφραγίδα του σωματείου μας μαζί με το μπλόκ αποδείξεων. Παρακαλούμε εάν έρθει κάποιος να σας ζητήσει να κάνετε δωρεά και δεν είναι από τα άτομα τα δικά μας που γνωρίζετε μην δώσετε χρήματα.>>






6 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page