google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αν η Νίκη Κεραμέως θέλει να καταργήσει την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μπορεί να το κάνει εσωκομματικά
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αν η Νίκη Κεραμέως θέλει να καταργήσει την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μπορεί να το κάνει εσωκομματικά


Σε ένα πολύ έντονο και αντιδραστικό σχόλιο ενάντια στο νέο νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ προχώρησε σήμερα το πρωί το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ. της ΚΝΕ, τονίζοντας μάλιστα ότι «ΥΓ: Αν η κ. Κεραμέως θέλει να καταργήσει τη ΔΑΠ, μετά το "στραπάτσο" της, μπορεί να το κάνει στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών της ΝΔ».


Πιο συγκεκριμένα το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ στην ανακοίνωσή του μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι:


«"Πλανάται πλάνην οικτράν" η κυβέρνηση αν νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει έτσι απλά με τους φοιτητές, το κίνημά τους και τις διεκδικήσεις τους. Οι απέλπιδες προσπάθειες υπονόμευσης των Φοιτητικών Συλλόγων και αντικατάστασής τους με "απολιτίκ" παραμάγαζα, που θα επικυρώνουν την πολιτική του "Πανεπιστημίου ΑΕ", θα πάρουν καθαρή και μαζική απάντηση από τους φοιτητές. Το φοιτητικό κίνημα, όπως και το εργατικό - λαϊκό κίνημα, δεν δέχεται κρατικές παρεμβάσεις. Για άλλη μια φορά, η κ. Κεραμέως θα φάει τα μούτρα της!


ΥΓ: Αν η κ. Κεραμέως θέλει να καταργήσει τη ΔΑΠ, μετά το "στραπάτσο" της, μπορεί να το κάνει στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών της ΝΔ».

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page