google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Δίκτυο Τέχνης και Δράσης : Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια: Φιλοζωικό Μπαζάρ στο Ίλιον
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Δίκτυο Τέχνης και Δράσης : Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια: Φιλοζωικό Μπαζάρ στο Ίλιον


Φιλοζωικό Μπαζάρ στην κεντρική πλατεία Γεωργίου Γεννηματά στο Ίλιον με στόχο την ενίσχυση της τοπικής ομάδας εθελοντών, διοργανώνεται από το σωματείο Δίκτυο Τέχνης & Δράσης «Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια» την Κυριακή 24/10/2021 μεταξύ των ωρών 10:00 π.μ. και 20:00 μ.μ. Μας καλούν να συμμετάσχουμε όλοι!


«Το σωματείο ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ (οι άνθρωποι με τα μπαλόνια με χαρά σας προσκαλεί στην εκδήλωση/μπαζάρ που θα γίνει την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου από τις 10πμ έως 8μμ στην κεντρική πλατεία Γεωργίου Γεννηματά στο Ίλιον. Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενισχυθεί, τοπική ομάδα εθελοντών οι οποίοι με δική τους επιβάρυνση σιτίζουν, περιθάλπουν και φροντίζουν αδέσποτα ζώα του Δήμου μας.

Στο μπαζάρ θα μπορέσετε να αγοράσετε κυρίως χειροποίητες δημιουργίες που εθελοντές και φίλοι, έχουν δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό.

Όλα τα χρήματα θα δοθούν για την αγορά τροφών, φαρμάκων, αποπαρασιτικών, για στειρώσεις, για έξοδα φιλοξενίας, νοσηλείας, κ.α.


Λίγα λόγια για το Δίκτυο Τέχνης και Δράσης (Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια):

Πρόκειται για σωματείο εκπαιδευτικών, καλλιτεχνών και άλλων ανθρωπιστικών ειδικοτήτων, που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχύσει με εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δράσεις κοινωνικές ομάδες που δέχονται αποκλεισμό (Πρόσφυγες, Τρίτη ηλικία, οροθετικοί φυλακισμένοι κ.α.).

Διοργανώνει δράσεις και εκδηλώσεις κατά της ρητορικής μίσους και της βίας και προωθεί την Κουλτούρα της Αειφορίας.

Πιστεύει πως η φροντίδα των αδέσποτων ζώων καλλιεργεί την Ενσυναίσθηση, την Συμπόνοια και την ιδέα του Ενεργού Πολίτη.


Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζει φιλοζωικές δράσεις.

Από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει λάβει τις σχετικές άδειες από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο παιδείας για να εφαρμόσει ειδικό εκπαιδευτικό υλικό στο ελληνικό σχολείο. Το συγκεκριμένο υλικό είναι διαθέσιμο στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.»




Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page