google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Εξακολουθεί να συνεχίζεται κανονικά το στοίβαγμα των επιβατών σαν σαρδέλες στον ΗΣΑΠ
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Εξακολουθεί να συνεχίζεται κανονικά το στοίβαγμα των επιβατών σαν σαρδέλες στον ΗΣΑΠ


Συνεχίζεται σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών του postersblog news, κανονικότατα και δίχως εξαιρέσεις το στοίβαγμα των επιβατών σαν σαρδέλες στον κάθε συρμό του ΗΣΑΠ, και κυρίως κατά τις πρωινές ώρες δηλαδή την ώρα που ο περισσότερος κόσμος πάει στην δουλειά του, και άρα σαφώς μιλάμε για ώρες αιχμής.


Μάλιστα πρόκειται για μία συγκοινωνιακή γραμμή από την Κηφισιά όπου από την Κηφισιά μέχρι την Αττική όπου γίνεται και η πρώτη σύνδεση του ΗΣΑΠ με την γραμμή 2 του ΜΕΤΡΟ Ανθούπολη - Ελληνικό, δεν υπάρχει άλλος τρόπος συγκοινωνίας για το επιβατικό κοινό με αποτέλεσμα και λόγω του ότι δεν υπάρχει τακτική όπως θα έπρεπε διέλευση των συρμών από τους σταθμούς λόγω ελλείψεως σε ηλεκτροδηγούς των συρμών αλλά και λόγω του ότι υπάρχει πολυετής πλέον ακινοτοποιήση αρκετών συρμών λόγω βλάβης με αδυναμία της επισκευής της λόγω της έλλειψης όλων των απαιτούμενων ανταλλακτικών.


Οπότε οι επιβάτες προκειμένου να μετακινηθούν προς την εργασία τους αναγκάζονται κυριολεκτικά να στοιβαχτούν μέσα στους υπάρχοντες συρμούς σαν να πρόκειται για σακιά με πατάτες!


Πιο συγκεκριμένα αναγνώστης ττου posters blog news μας καταγγέλει επισυνάπτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες ότι:


«Ώρα 08:55! Μπαίνω στον συρμό προς Πειραιά από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική. Κόσμος πολύς! Που να χωρέσεις λες! Και όμως χώρας αν στοιβαχτείς σαν την σαρδέλα δηλαδή κυριολεκτικά, αλλιώς πως να χωρέσεις!»


Βέβαια για όλα αυτά υπάρχει ευθύνη και του κράτους το οποίο τόσα χρόνια δεν έχει φροντίσει να γίνει διαγωνισμός προμήθειας ανταλλακτικών για την επισκευή των συρμών αλλά ούτε και προσλήψεις ηλεκτροδηγών για να κινήσουν τους συρμούς γιατί χωρίς τον οδηγό του το τραίνο δεν ξεκινά.


Και όλα αυτά λοιπόν που συνεχίζονταν κανονικά μέχρι το τελευταίο 20ήμερο, όπου η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ και μετά το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα, που έλαβε χώρα στις γραμμές του ΗΣΑΠ, ανακοίνωσε την προκήρυξη του διαγωνισμού για την προμήθεια των απαιτούμενων ανταλλακτικών για την επισκευή των σε ακινησία χαλασμένων συρμών, αλλά καθώς επίσης και την πρόσληψη ενός ορισμένου αριθμού των ηλεκτροδηγών για να τους συρμούς έτσι ώστε να αυξηθούν τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, για να μειωθεί η ώρα της αναμονής των επιβατών στις αποβάθρες των σταθμών αλλά καθώς επίσης και ο συνοστισμός τους μέσα στους συρμούς.



9 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page