google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σε 10χρονο αγόρι στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Επίθεση από αδέσποτα σκυλιά σε 10χρονο αγόρι στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη!

XNBb6kc6rp8gSdovKmDU

Επίθεση δέχθηκε ένα 10χρονο αγόρι στην Θεσσαλονίκη από αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά. Φαίνεται πως υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο μάι αγέλη αδέσποτων σκυλιών που επιτίθεται συχνά σε περαστικούς. Το αγοράκι που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε επιγόντως σοτ νοσοκομείο.

Για το θέμα αυτό κάνει λόγο ο κύριος Γιώργος Λίλτσης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αναΤΡΟΠΗ» και πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«Το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά αφέθηκε στην τύχη του και έχει γίνει στην κυριολεξία… μπάτε, σκύλοι, αλέστε. Πρόσφατα η «αναΤΡΟΠΗ» σας ζήτησε να μεριμνήσετε, ώστε να απομακρυνθούν τα μπάζα, τα ογκώδη και τα σκουπίδια που ακόμα και οι ίδιες οι υπηρεσίες του δήμου εναποθέτουν εντός του χώρου. Σήμερα μαθαίνουμε ότι σε παλιά και εγκαταλελειμμένα κτίρια βρίσκουν καταφύγιο άγρια αδέσποτα που επιτίθενται στους περαστικούς» είπε ο επικεφαλής της παράταξης.Σύμφωνα με τον κύριο Λίλτση: «η εικόνα του πρώην στρατοπέδου είναι απογοητευτική. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν μας έχετε αποδείξει πως διαθέτετε σχέδιο και όραμα για την αξιοποίηση του χώρου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Καλούμε τη διοίκηση να μεριμνήσει τώρα που το πρώην στρατόπεδο ανήκει στο δήμο, ώστε να γίνει ασφαλές, να απομακρυνθούν τα αδέσποτα και να εφαρμοστεί η κείμενη νομοθεσία. Αντί να ακούμε για μεγαλεπίβολα master plans να κάνει κάτι η διοίκηση επιτέλους ώστε ο χώρος να είναι ασφαλής για τους περαστικούς» είπε ο κ. Λίλτσης.

Τέλος, ο επικεφαλής της «αναΤΡΟΠΗΣ Παύλου Μελά» ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου να μάθει πόσα αδέσποτα εμβολιάστηκαν και τσιπαρίστηκαν το τελευταίο διάστημα, όπως ορίζει ο νόμος, και πόσα επιθετικά απομακρύνθηκαν και που μεταφέρθηκαν.

Είναι φανερό πως εξ’αιτίας της ολογορίας της δημοτικής αρχής που δεν έχει αναλάβει να να περισυλλέξει και να μεταφέρει τα επιθετικά αυτά σκυλιά από το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά σε ένα κυνοκομέιο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και τυχαίοι περαστικοί που μπορεί απλά να απολαμβάνουν την βόλτα τους στην περιοχή εκείνη και παράλληλα είναι  πιθανόν  να παραμένουν εκεί και εξ’αιτίας κάποιων «φιλόζωων» κατοίκων της περιοχής που συτνηρούν τα σκυλιά με αποτέλεσμα  να παραμένουν εγκατεστημένα εκεί αφού δεν είναι απίθανο να σιτίζονται  από κάποιους «φίλοζωους κατοίκους» της περιοχής αποτελώντας έτσι κίνδυνο για όποιον τύχει να περάσει από εκεί ακόμα και για να απολαύσει την βόλτα του!

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page