google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Επιτέθηκαν οικόσιτοι σκύλοι και τραυμάτισαν σοβαρά 9χρονο μαθητή στις Σέρρες
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Επιτέθηκαν οικόσιτοι σκύλοι και τραυμάτισαν σοβαρά 9χρονο μαθητή στις Σέρρες

Οικόσιτοι σκύλοι τραυμάτισαν σοβαρά και έστειλαν στο νοσοκομείο Σερρών 9χρονο μαθητή το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου, την ώρα που ο 9χρονος μαθητής περπατούσε από το σχολείο προς το σπίτι του.

Το χρονικό της υπόθεσης αυτής έχει ως εξής, την ώρα που ο 9χρονος μαθητής γύριζε από το σχολείο του στο σπίτι του περπατώντας τρία σκυλιά τα οποία ανήκουν σε έναν 49χρονο και στον 24χρονο γιο του επιτέθηκαν στον 9χρονο μαθητή την ώρα που ο 24χρονος άνοιξε την πόρτα στο κτήμα του με αποτέλεσμα τα σκυλιά του να βγουν ελεύθερα στον δρόμο και να δαγκώσουν και να τραυματίσουν τον 9χρονο μαθητή στο πόδι και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ ο 24χρονος ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού όπως ισχυρίζεται ο 24χρονος δάγκωσαν και τον ίδιο στην προσπάθειά του να τα σταματήσει.

Η μητέρα του 9χρονου μαθητή ακούγοντας τα γαβγίσματα βγήκε στον δρόμο και δήλωσε ότι η ίδια και το παιδί της χρειάστηκε να καταφύγουν σε κοντινό σπίτι για να γλυτώσουν από την μανία των σκυλιών των γειτόνων τους.


Η περιγραφή της μητέρας του 9χρονου σοκάρει!

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λέει ο γιος του “μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου”. Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν. Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου», λέει η μητέρα του 9χρονου. «Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά», καταλήγει η μητέρα.

Πατέρας 9χρονου: Ένα χρόνο έκανα παράπονα στον γείτονα για τα σκυλιά

Για την κατάσταση υγείας του 9χρονου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από σκύλους στις Σέρρες, μίλησε ο πατέρας του, ενώ, παράλληλα, γνωστοποίησε ότι έκανε παράπονα στον γείτονά του – στον οποίο ανήκουν τα ζώα – εδώ και μεγάλο διάστημα.


Ο 49χρονος πατέρας και ο 24χρονος γιος του που φέρονται να είναι οι ιδιοκτήτες των επικίνδυνων σκυλιών συνελήφθησαν ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για σωματική βλάβη από αμέλεια. Παράλληλα τους επιβλήθηκαν εις βάρος τους οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις που συνδέονται με την μη τήρηση των όρων φύλαξης των ζώων και τις προκληθείσες σωματικές βλάβες.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία με τα την μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του άτυχου 9χρονου μαθητή, με την κατηγορία για σωματική βλάβη από αμέλεια. Στο μεταξύ με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν οι δύο άντρες ελεύθεροι και ορίστηκε από τον εισαγγελέα ρητή δικάσιμος ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί η δικογραφία με την προσθήκη καταθέσεων, κτηνιατρικών εξετάσεων τις οποίες ζήτησε ο εισαγγελέας για να διαπιστωθεί ότι τα σκυλιά έχουν λύσσα ή το αντίθετο.

Επίσης τα σκυλιά είναι ράτσας Cane Corso (*κάνε κορσό) μεγαλόσωμα και προφανώς πολύ επιθετικά αλλά όπως φαίνεται τα τρία σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας.

Επίσης δήλωση στο ΑΠΕ ΜΠΕ έκανε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείο Σερρών Αθανάσιος Ματάκος για την κατάσταση της υγείας του 9χρονου παιδιού.

“ Το παιδί είναι σε καλή κατάσταση. Φέρει θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στα πόδια. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί και εκτιμούμε ότι θα βγει γρήγορα”.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page