google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ζητούν να προσληφθεί μόνιμος παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ζητούν να προσληφθεί μόνιμος παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου


Στο Κ.Υ. Σκοπέλου δεν υπάρχει μόνιμος παιδίατρος ο οποίος να εξετάζει καθημερινά τα εκατοντάδες παιδιά του νησιού. Η Διευθύντρια του Κ.Υ. Σκοπέλου, η οποία είναι παιδίατρος, δεν μπορεί να διαθέσει τον απαιτούμενο χρόνο στα παιδιά της Σκοπέλου, αφού εκτός του ότι έχει να ασκήσει τα διευθυντικά της καθήκοντα, πηγαινοέρχεται και στην Αλόννησο ώστε να εξετάζει τα παιδιά της γείτονας νήσου.


Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πολλές φορές τα παιδιά της Σκοπέλου να εξετάζονται είτε από γενικούς είτε από αγροτικούς ιατρούς είτε να γίνονται πολύ συχνά διακομιδές στο νοσοκομείο του Βόλου. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι άμεση ανάγκη να τοποθετηθεί ένας μόνιμος παιδίατρος στο Κ.Υ. Σκοπέλου.


Για τον λόγο αυτόν ακριβώς από τους κατοίκους της Σκοπέλου, και ειδικότερα τους γονείς, έχουν ξεκινήσει ένα ψήφισμα στο Avaaz.org, όπου συλλέγονται υπογραφές για να κατατεθεί το αίτημά τους με πληθώρα υπογραφών, στο Υπουργείου Υγείας και στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όποιος θέλει να υπογράψει ας κάνει ένα κλικ στο κουμπί παρακάτω:




Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page