google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Η απεργία μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Η απεργία μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας


Φώτο Αρχείου / Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ), Θήβα / Πηγή: ΓΕΣ
Φώτο Αρχείου / Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ), Θήβα / Πηγή: ΓΕΣ

Οι στρατιώτες του ΚΕΠΒ Θήβας θέλουμε να εκφράσουμε τη στήριξη μας στην σημερινή απεργία και να καταδικάσουμε το νομοσχέδιο έκτρωμα.


Το απεργιακό κύμα μας δίνει πραγματική δύναμη ώστε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματα μας τόσο μέσα στο στρατό όσο και μετά τη θητεία μας.


Η χώρα μας κατέχει τη πρωτιά σε στρατιωτικές δαπάνες δαπανώντας 6,5 δις, παρόλα αυτά η κυβέρνηση δεν λαμβάνει κανένα μετρό για την ανθρώπινη διαβίωση των φαντάρων. Τα απαρχαιωμένα κτίρια, ο μισθός των 8 ευρώ το μήνα, τα ελλιπή μέτρα προστασίας μας αναγκάζουν μα βάλουμε βαθιά το χέρι στη τσέπη για να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε αυτούς τους 9-12 μήνες όσο πιο ανθρώπινα μπορούμε.


Ταυτόχρονα, έξω από τα στρατόπεδα, η κυβέρνηση προχωράει στην κατάργηση του 8ωρου, τη διευθέτηση χρόνου εργασίας και τα νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση. Όλα αυτά κάνουν ακόμα πιο δυσοίωνο το μέλλον των εργαζόμενων. Την ώρα που οι έχουν διαμορφώσει όλες τις προϋποθέσεις για να δουλεύουν 7ωρο- πενθήμερο-35ωρο η κυβέρνηση τους πάει 100 χρόνια πίσω, να δουλεύουν ήλιο με ήλιο και να πληρώνονται με ρεπό.


Αυτό το νομοσχέδιο έχει καταδικαστεί από τον λαό και θα μείνει στα χαρτιά. Το δίκιο είναι μαζί μας. Εμπρός για την επιτυχία της απεργίας!


Στρατιώτες ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ


Πηγή: alt.gr

Ετικέτες:

5 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page