google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή… Τη δυναμώνουμε! (VIDEO)
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή… Τη δυναμώνουμε! (VIDEO)

Με ένα βίντεο – απάντηση στα περί «ατομικής ευθύνης», η ΚΝΕ αναδεικνύει τις μεγάλες πολιτικές ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της δημόσιας υγείας, προειδοποιεί για την προσπάθεια του κεφαλαίου να χρησιμοποιήσει την πανδημία ως ευκαιρία για να περάσει αντεργατικά μέτρα και υπενθυμίζει στη νεολαία και το λαό: Και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή… Τη δυναμώνουμε!


Και ένα μικρό σχόλιο από εμάς για όλη αυτή την κατάσταση

Η αλήθεια είναι όμως ότι όλη αυτή η κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού και στην χώρα μας δείχνει την γύμνια του κράτους λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό αλλά και υλικά ακόμα και αντισηπτικά τα οποία λείπουν βέβαια από τα δημόσια νοσοκομεία.

Επίσης εδώ φαίνονται οι μεγάλες ελλείψεις σε κλίνες και μονάδες ΜΕΘ οι οποίες δεν υπάρχουν καν στα περισσότερα νοσοκομεία.

Οι ίδιοι που είναι τώρα στην κυβέρνηση είναι οι ίδιοι που το 2012, και πάλι τότε είχαμε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας σε συγκιβέρνηση τότε με το ΠΑΣΟΚ, με Υπουργό Υγείας τότε τον τωρινό Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη που και με ευθύνη του προαναφερθέντος Υπουργού έκλεισαν πολλά νοσοκομεία σε όλη την χώρα και απέλυσαν τότε και τους γιατρούς.

Ε λοιπόν αυτές οι ελλείψεις φαίνονται τώρα πιο καθαρά από ποτέ, και αυτό είναι που αποδεικνύει ότι σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ατομική ευθύνη του κάθε εργαζόμενου να παρέχει ο ίδιος στον εαυτό του τα μέσα υγιεινής και προστασίας από τον κορωνοϊό, αλλά είναι ευθύνη του κράτους και των αφεντικών να εφαρμοστούν οι οδηγίες και να υπάρχουν όλα τα μέσα υγιεινής και προστασίας σε κάθε εργασιακό χώρο χωρίς καμία απολύτως ευθύνη των υπαλλήλων σε οποιοδήποτε πόστο στον Δημόσιο αλλά και στον Ιδιωτικό τομέα.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page