google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Μακελειό από φόλες στο Λουτράκι
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Μακελειό από φόλες στο Λουτράκι

Μακελειό από φόλες έχει προκληθεί στο Λουτράκι με νέο κρούσμα αυτή την φορά την προηγούμενη Πέμπτη στις 20 Φεβρουαρίου το πρωί όπου έξι σκυλιά βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλες που κάποιος ασυνείδητος έσπειρε σκορπώντας έτσι τον θάνατο σίγουρα σε έξι αθώες ψυχές με φόβους να βρεθούν και περισσότερα σκυλιά νεκρά από αυτό το μακελειό με τις φόλες!

Οι φιλόζωοι της περιοχής σε καταγγελία τους στο facebook δηλώνουν ότι τα συγκεκριμένα ζώα ήταν «στειρωμένα και ήρεμα ενώ επίσης δεν είχαν πειράξει ποτέ κανέναν».

Επίσης έχουν προχωρήσει στην επικήρυξη του δράστη δίνοντας αμοιβή ύψους 3.000€ σε όποιον τους δώσει την παραμικρή πληροφορία η οποία θα οδηγήσει στον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη-δολοφόνου, ο οποίος κρύβεται πίσω από αυτό το φρικτό απλά μακελειό!

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page