google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ναύπλιο - Στέλιος Κυριακού: Δεν είναι καταφύγιο αλλά το σπίτι μου!
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ναύπλιο - Στέλιος Κυριακού: Δεν είναι καταφύγιο αλλά το σπίτι μου!

Έγινε ενημέρωση: 29 Αυγ 2021


Οργισμένος ο Προέδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι», Στέλιος Κυριακού μετά την ανακοίνωση της απόφασης του αντιπεριφεριάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζου για το κλείσιμο της δομής φιλοξενίας του στην οποία φιλοξενούνται 87 σκυλιά στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου, ο κ. Κυριακού μέσω της ανάρτησής του στο Facebook απαντάει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη και τονίζει ότι δεν πρόκειται για καταφύγιο αλλά για το σπίτι του.


«Ακούω διάφορα και διαβάζω διάφορα αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πέσω σε αντιπαραθέσεις με ηλίθιους γιατί αυτοί έχουν την ικανότητα να σε ρίχνουν στο επίπεδό τους και να σε νικάνε.


Αυτός λοιπόν είναι ο χώρος μου. Το σπίτι μου!!! Όπως διαβάζετε από την έκθεση της κτηνιατρικής , τα ζώα μου ζουν σε ιδανικές συνθήκες καθαριότητας και πληρούν τις προϋποθέσεις ευζωίας. Αυτό , όπως αναφέρουν και οι ελεγκτές κτηνίατροι , φαίνεται τόσο στην εμφάνιση των ζώων όσο και στην συμπεριφορά τους.







Ως εδώ είμαι υπόλογος εγώ , απέναντι στον εαυτό μου και την συνείδησή μου , απέναντι στα ζώα που βρέθηκαν στο διάβα μου και τους υποσχέθηκα μια καλύτερη ζωή , απέναντι στους συνεργάτες μου που με υποστηρίζουν και με αγαπάνε περισσότερα από είκοσι χρόνια , απέναντι στους εκατοντάδες συνδημότες μου που με καλούσαν να βοηθήσω ένα ζώο ή να τους προστατέψω από ένα ζώο εν όψη της αδιαφορίας του δήμου και απέναντι σε όλους εσάς που λέτε έναν καλό λόγο και κάνετε ένα like και μια κοινοποίηση στις αναρτήσεις μου όλα αυτά τα χρόνια , από όποιο σημείο σε αυτόν τον πλανήτη και αν βρίσκεστε. Η έκθεση της κτηνιατρικής είναι χειροπιαστή απόδειξη ότι δούλεψα σκληρά για όλους τους παραπάνω και δεν εκμεταλλεύτηκα την εμπιστοσύνη τους.


Από εδώ και πέρα , ως προς τις παράνομες απαιτήσεις της περιφέρειας Αργολίδας , τον λόγο έχουν οι δικηγόροι μου. Εννοείτε ότι θα υπερασπιστώ την περιουσία μου και θα ανοίξω την πόρτα μου σε όποιον και όποτε θέλω εγώ.


Τέλος , όσον αφορά τους δυο μη αδειοδοτημένους επαγγελματικούς χώρους που έκλεισαν στην ίδια απόφαση με εμένα , λυπάμαι ειλικρινά γιατί εκτιμώ και τους δυο επιχειρηματίες. Εύχομαι σύντομα να λύσουν τα τυπικά θέματα που τους στερούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα και να μπορούν να δουλέψουν σύννομα. Παρόλα αυτά όμως , δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να συγκρίνουμε δυο επιχειρήσεις που δουλεύουν και πληρώνονται χωρίς άδεια με έναν εθελοντή που φιλοξενεί ζώα στο σπίτι του χωρίς κανένα αντίτιμο.

Σας ευχαριστώ όλους για τα εκατοντάδες , ίσως και περισσότερα από χίλια , μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που μου στέλνετε και σας υπόσχομαι ότι κανένα από τα ζώα μου δεν θα βρεθεί στο δρόμο αλλά ούτε και σε λάθος χέρια. Ήμουν , είμαι και θα παραμείνω δίπλα τους και δυνατός μέχρι να διασφαλίσω και την τελευταία μουσούδα που μου εμπιστεύτηκε την ζωή της.....»






Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page