google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Νεκρός 84χρονος πεζός στην Μεσσηνία αφού τον παρέσυρε φορτηγό
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Νεκρός 84χρονος πεζός στην Μεσσηνία αφού τον παρέσυρε φορτηγό


84χρονος πεζός έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε στην είσοδο του χωριού από διερχόμενο φορτηγό που οδηγούσε 69χρονος συντοπίτης του.


Σε θρίλερ εξελίχθηκε το τελευταίο δυστυχώς περπάτημα για έναν 84χρονο πεζό από το χωριό Στέρνα στην Μεσσηνία, όταν 69χρονος συντοπίτης του και μάλιστα από το ίδιο χωριό, τον παρέσυρε με το φορτηγό που οδηγούσε με αποτέλεσμα τον θάνατο δυστυχώς του 84χρονου.


Τη ζωή του έχασε ένας 84χρονος όταν παρασύρθηκε από φορτηγό σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης στην Μεσσηνία. Το τροχαίο συνέβη το πρωί του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου στην είσοδο του χωριού Στέρνα με τραγική κατάληξη.


Το ΙΧ φορτηγό, που οδηγούσε 69χρονος Έλληνας, παρέσυρε 84χρονο Έλληνα, ο οποίος κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο άτυχος άνδρας ήταν από το ίδιο χωριό με τον οδηγό που τον παρέσυρε, ο οποίος είναι συγκλονισμένος με αυτή την εξέλιξη. Μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε τον 84χρονο μετέβη εκ νέου στο σημείο που έγινε το τραγικό συμβάν και ξέσπασε σε λυγμούς.


Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page