google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε Περιστέρι, Πετρούπολη και Ίλιον
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε Περιστέρι, Πετρούπολη και Ίλιον


Πολύωρη διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές στο Περιστέρι, στην Πετρούπολη αλλά και στο Ίλιον, έχουνε μέσα τους αλλά και εκνευρίσει τους κατοίκους.


Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων από το Περιστέρι που έχουνε φτάσει σε εμάς φαίνεται ότι η διακοπή ρεύματος έχει ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και το ρεύμα δεν έχει επανέλθει ακόμη.


Παράλληλα φαίνεται το ρεύμα επανέρχεται για λίγο και μετά ξανά πέφτει. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες από το ΔΕΔΔΗΕ η πρώτη εκτίμηση για την αποκατάσταση της βλάβης ήταν για τις 5:30 το απόγευμα οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί στις 10:00 το βράδυ.


Μέχρι τώρα κάτοικοι από το λόφο Αξιωματικών στο Περιστέρι να φέρνουν ότι τους έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά καθότι λόγω του καύσωνα δεν μπορώ να λειτουργήσω κλιματισμός εξαιτίας της διακοπής του ρεύματος και επιπλέον τα τρόφιμα στο ψυγείο των κατοίκων θα χαλάσουν από την πολύωρη διακοπή ρεύματος καθότι δεν λειτουργούν τα ψυγεία χωρίς ρεύμα.


Έντονα ενοχλημένοι και δυσάρεστη μένει από όλα στην κατάσταση οι καταστηματάρχες αφού δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους και χάνουν τζίρο.


Επιπλέον σοβαρό πρόβλημα θα έχουν και οι συμπολίτες μας που έχουν προβλήματα υγείας και για αυτό το λόγο θα πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί αυτή πολύ σοβαρή βλάβη του ρεύματος.


Σύμφωνα με τις πρώτες και έγκυρες πληροφορίες που προέρχονται από το τηλεφωνικό κέντρο του ΔΕΔΔΗΕ οι περιοχές Περιστέρι, Πετρούπολη και Ίλιον αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε διάφορα σημεία τους καθότι υπάρχει βλάβη στη γραμμή μέσης τάσης.


Εννοείται ότι μετά από όλη αυτήν την ταλαιπωρία αναμένουμε από όλους τους παρόχους να υπάρχει μία σχετική ελάφρυνση τους επόμενους λογαριασμούς έτσι ώστε να μας αποζημιώσουν για την ταλαιπωρία μας επειδή του δίκτυο φαίνεται πιθανόν να είναι και προβληματικό καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η βλάβη είναι γνωστή εδώ και αρκετές ημέρες χωρίς όμως ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί με αποτέλεσμα την σημερινή ταλαιπωρία όλων μας και ειδικότερα την ταλαιπωρία των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών στις οποίες υπάρχει ακόμα και τώρα διακοπή ρεύματος.




33 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page