google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Προσάραξε καταμαράν στα αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Άνδρου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Προσάραξε καταμαράν στα αμμώδη αβαθή στο λιμάνι της Άνδρου

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες στα αμμώδη αβαθή στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο προσάραξε  σήμερα το μεσημέρι το επιβατηγό  και οχηματαγωγό καταμαράν «Andros Jet».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο καταμαράν επιβαίνουν 46 άτομα και υπάρχουν επίσης επιβαίνοντα και 9 ΙΧ, ενώ παράλληλα αργά το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει και το ρυμουλκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Λιμενικό σώμα που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο σημείο σπεύδουν δύο πλωτά και δύο λάντζες του Λιμενικού προκειμένου να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η αποβίβαση των 46 επιβατών από το καταμαράν και να τους μεταφέρουν στο λιμάνι με ασφάλεια.

Στο καταμαράν που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άνδρος, Τήνος, Σύρος,  πριν ολοκληρωθεί η αποκόλληση του θα γίνει επιθεώρηση στα ύφαλα από δύτη για λόγους ασφαλείας.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page