google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σαντορίνη: Παραμελούσε τα επτά άλογα της φάρμας του και συνελήφθη για κακοποίηση ζώων
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σαντορίνη: Παραμελούσε τα επτά άλογα της φάρμας του και συνελήφθη για κακοποίηση ζώων

aloga-farma-696x464

Το μπελά του βρήκε ένας 48χρονος Έλληνας από την Σαντορίνη, αφού ξαφνικά βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα ως κατηγορούμενος για κακοποίηση ζώων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 49χρονος από την Σαντορίνη διατηρεί στο νησί αγρόκτημα στο οποίο βρίσκονται και ζουν επτά ιπποειδή ιδιοκτησίας του ίδιου.

Μετά από καταγγελίες και έρευνα των αστυνομικών αρχών, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος παραβίαζε τους κανόνες ευζωίας των ιπποειδών τα οποία βρέθηκαν παραμελημένα και σε κακή κατάσταση.

Ο έλεγχος στη φάρμα του 49χρονου διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου και από τα αποτελέσματα που προέκυψαν, ο ιδιοκτήτης συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων.

Πηγή: cyclades24.gr

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page