google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σαρωτική ήττα της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές Μήνυμα στην Νέα Δημοκρατία για την πολιτική της
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σαρωτική ήττα της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές Μήνυμα στην Νέα Δημοκρατία για την πολιτική της


Φωτογραφία από το pskekloges.gr
Φωτογραφία από το pskekloges.gr

Η σαρωτική ήττα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φετινές φοιτητικές εκλογές αποτελούν μία μεγάλη ήττα για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στα πανεπιστήμια που όσο και αν θέλει να φανεί στους φοιτητές ως ανεξάρτητη, είναι προσφιλείς και προσκείμενη στο κυβερνών κόμμα, στο οποίο δόθηκε ένα τεράστιο χτύπημα από τους φοιτητές στην πολιτική του.


Οι φοιτητές με αποφασιστικό τρόπο και αναδεικνύοντας ως πρώτη δύναμη την παράταξη της Πανσπουδαστικής που υπερηφάνα δηλώνει ότι είναι η παράταξη της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια και δεν το κρύβει ποτέ, έδωσαν ξεκάθαρα μία δυνατή απάντηση, ενάντια στην καταστολή των αγώνων και την είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλης της χώρας.


Έδωσαν ένα χτύπημα σοτν συντηρητισμό της δεξιάς, που κάθε φόρα που εκλέγεται στην κυβέρνηση, επιλέγει συνειδητά με τις πολιτικές που ακολουθεί να μας γυρίζει τουλάχιστον 50 χρόνια πίσω προς την σκοτεινή εποχή της χούντας των συνταγματαρχών και όχι μόνο.


Εμείς λοιπόν τώρα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των φοιτητών και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να καταποντίσουμε όλα τα κόμματα της δεξιάς αφήνοντας τα για πρώτη φορά όλα μαζί έξω από την βουλή!


Δίνοντας σαν λαός ένα δυνατό χτύπημα στην δεξιά και στις βαθιά αντιλαϊκές και συντηρητικές της πολιτικές που μας γυρνούν ακόμα και ολόκληρε δεκαετίες πίσω!

8 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page