google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Συλλαλητήριο φεμινιστικών οργανώσεων για τον βιασμό της 24χρονης έγινε στην Θεσσαλονίκη
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Συλλαλητήριο φεμινιστικών οργανώσεων για τον βιασμό της 24χρονης έγινε στην Θεσσαλονίκη


Μαζικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα με αφορμή την υπόθεση του βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.


Με κεντρικό σύνθημα «Αδελφή μου εγώ σε πιστεύω», φεμινιστικές συλλογικότητες και οργανώσεις καθώς και συλλογικότητες και οργανώσεις της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία μέχρι το Πανεπιστήμιο ενώ κατέληξαν πάλι στο Σύνταγμα. Οι διαδηλώτριες και οι διαδηλωτές κρατώντας πλακάτ και πανό με αντισεξιστικά και φεμινιστικά συνθήματα ζήτησαν δικαίωση για την 24χρονη κοπέλα ενώ τόνισαν ότι θα σταθούν αλληλέγγυες στον αγώνα που δίνει.


«Στεκόμαστε αλληλέγγυες σε όλα τα θύματα του κυκλώματος βιασμού και θα είμαστε εδώ να παλέψουμε μέχρι τέλους ώστε να μην βρεθεί καμία άλλη αδερφή μας στην ίδια θέση και οι θύτες να τιμωρηθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων το κάλεσμα για τη συγκέντρωση.




1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page