google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τα σπασμένα παγκάκια, τα σκουπίδια και η πλήρης εγκατάλειψη...
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τα σπασμένα παγκάκια, τα σκουπίδια και η πλήρης εγκατάλειψη...


Φωτογραφία: Facebook/Petros Karafotias

Με φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ταύρου - Μοσχάτου Πέτρος Καραφωτιάς, προσπαθεί να αναδείξει την αδιαφορία της δημοτικής αρχής ως προς την συντήρηση αλλά και την περιποίηση ενός πάρκου, κάτι το οποίο διαφαίνεται να εκλείπει.


Πρόκειται για το πάρκο πλησίον του σταθμού του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο όπου σύμφωνα με τον κύριο Καραφωτιά αν πάει κανείς εκεί μπορεί να συναντήσει από σκουπίδια και πεταμένες καρέκλες γραφείου εντός του χώρου του πρασίνου στο πάρκο μέχρι και σπασμένα παγκάκια, που όπως επισημαίνει και στο σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κύριος Καραφωτιάς πρόκειται για δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, στο έλεος της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας.


Άλλωστε οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!



Φωτογραφία: Facebook/Petros Karafotias

Φωτογραφία: Facebook/Petros Karafotias

Φωτογραφία: Facebook/Petros Karafotias



Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page