google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τραμπουκισμοί των αστυνομικών κατά των γιατρών του Ευαγγελισμού | Έστειλαν τα Μ.Α.Τ. να διαλύσουν τη
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τραμπουκισμοί των αστυνομικών κατά των γιατρών του Ευαγγελισμού | Έστειλαν τα Μ.Α.Τ. να διαλύσουν τη

Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε χτες στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός από τους γιατρούς του νοσοκομείου μετά και από απόφαση του ΣΕΝΕ «Ευαγγελισμός» στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης για την υγεία, δράσης που κήρυξε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.) με αφορμή την 7η του Απρίλη Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας.

Κατά την διάρκεια της ειρηνικής διαμαρτυρίας μίλησε ο Ηλίας Σιώρας πρόεδρος του Σωματεία Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι πρέπει να ανοίξουν τώρα όλες οι κλειστές ΜΕΘ και να επιταχτεί άμεσα ο ιδιωτικός τομέας υγείας καθώς επίσης είπε ότι πρέπει να σταματήσει ο ελεεινός καβγάς για το αν θα πληρωθούν οι ιδιώτες με 1000€ ή 1500€ την ημέρα. Τόνισε επίσης ότι πρέπει να γίνουν τώρα πολλές χιλιάδες προσλήψεις υγειονομικών όλων των ειδικοτήτων καθώς υπάρχουν 30.000 κενές θέσεις μόνιμου προσωπικού οι οποίες πρέπει τώρα να καλυφθούν. Ο Ηλίας Σιώρας κατά την διάρκεια της ομιλίας του κατήγγειλε ότι το κράτος τους δίνει τις μάσκες με το σταγονόμετρο και τους δίνει επίσης ληγμένα υλικά προστασίας.«Δεν μπορούμε να σιωπούμε όταν δίνονται οι μάσκες με το σταγονόμετρο ή ληγμένα υλικά προστασίας.»


Για αγνώστους λόγους βρέθηκαν στον χώρο της συγκέντρωσης των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό περίπου 20 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι επιχείρησαν να διαλύσουν την συγκέντρωση αλλά ευτυχώς όμως χάρη στην ψυχραιμία των συγκεντρωμένων οι ακάλεστοι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον χώρο και να συνεχιστεί έτσι κανονικά η διαμαρτυρία των εργαζομένων υγειονομικών υπαλλήλων και γιατρών του Ευαγγελισμού.


Δείτε επίσης την συνέντευξη του γιατρού Ηλία Σιώρα στο Kontra Channel μετά τα χθεσινά γεγονότα στον Ευαγγελισμό.


Είναι εικόνες ντροπής αυτές της Ελληνικής Αστυνομίας να προσπαθεί να διαλύσει διαδηλώσεις ενώ αυτές γίνονται ειρηνικά και μάλιστα με πολύ σοβαρά αιτήματα όπως αυτό της πρόσληψης μόνιμου προσωπικού σε όλα τα νοσοκομεία και άνοιγμα όλων των κλειστών κλινών ΜΕΘ παντού όπου υπάρχουν αλλά και το σοβαρό αυτό αίτημα για την επίταξη όλως των δομών του ιδιωτικού τομέα υγείας.

Ενώ κανονικά το κράτος και η πολιτεία θα έπρεπε να σέβεται αυτούς που λόγω των πολύ σοβαρών ελλείψεων σε μάσκες και άλλα υγειονομικά υλικά προστασίας όπως αντισηπτικά τους στέλνει άοπλους στην πρώτη γραμμή κατά του κορωνοϊού και όταν τολμούν να διαδηλώσουν διεκδικώντας τα αυτονόητα τότε αντίθετα από τον στοιχειώδη σεβασμό που θα έπρεπε να δείξει το κράτος σε αυτούς τους ανθρώπους τότε είναι που στέλνει την αστυνομία για να διαλύσει την συγκέντρωσή τους προσπαθώντας έτσι να τους φιμώσει.

Ε λοιπόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μάχονται στην πρώτη γραμμή εντός των νοσοκομείων κατά του κορωνοϊού αξίζουν όχι μόνο τον σεβασμό μας αλλά και την συμπαράστασή μας σε όλον αυτόν το άνισο αγώνα που δίνουν με τον ιό χωρίς να τους παρέχει το κράτος ούτε καν τα στοιχειώδη.

Φωτογραφίες από το 902.gr, Βίντεο από το 902.gr και το Kontra Channel.

1 Προβολή0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page