google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Εικόνες Αποκάλυψης στον Ταύρο: Δρόμος “κατάπιε” αυτοκίνητα
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Εικόνες Αποκάλυψης στον Ταύρο: Δρόμος “κατάπιε” αυτοκίνητα

kallithea1

Άνοιξε η γη στην Καλλιθέα χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί ακόμα οι λόγοι για το συμβάν



Τρία αυτοκίνητα “κατάπιε” η γη στο πάρκινγκ, δίπλα στον ηλεκτρικό του Ταύρου, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, υποχώρησε το έδαφος.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανήρτησε χρήστης του facebook, τα αυτοκίνητα έχουν πέσει μέσα σε μία τεράστια τρύπα.

kallithea1

Όπως ανέφερε στο News 24/7 o Διαμαντής Πρασόπουλος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, το περιστατικό έγινε γύρω στις εξί και μισή με τον κόσμο να ακούει έναν μεγάλο θόρυβο και να σπεύδει στο σημείο.

kallithea12

Γερανοί του δήμου έχουν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα, ενώ εκεί βρίσκεται και ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.


logo-news247
1 Προβολή0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page