google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Στις 5 Ιουνίου όλες οι εξελίξεις γύρω από το επόμενο iOS και macOS, στο WWDC17
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Στις 5 Ιουνίου όλες οι εξελίξεις γύρω από το επόμενο iOS και macOS, στο WWDC17


ea13cbbb9f250c6f8e90a9017a9f4fad

Νωρίτερα από ποτέ, η Apple ανακοίνωσε σήμερα τις ημερομηνίες διεξαγωγής του κορυφαίου της συνεδρίου, του WWDC που απευθύνεται σε όσους αναπτύσσουν εφαρμογές και υπηρεσίες γύρω από τις πλατφόρμες της εταιρείας.

Συγκεκριμένα η WWDC17 θα διαδεχθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου, αυτή τη φορά στο San Jose και όχι στο San Francisco, όπου τις προηγούμενες χρονιές η Apple επέλεγε το εκθεσιακό κέντρο Moscone Center το οποίο βρίσκεται σε περίοδο ανακαίνισης μέχρι τον Ιούνιο. Η κεντρική παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο McEnergy όπου η Apple πραγματοποίησε τα πρώτα συνέδρια WWDC, από το 1988 έως το 2002.








Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το ασφαλές στοίχημα είναι η παρουσίαση των νέων εκδόσεων των λειτουργικών συστημάτων της Apple όπως το macOS 10.13, το iOS 11, το WatchOS και το tvOS, καθώς και νέων εφαρμογών που θα τα συνοδεύουν. Όποιος επιθυμεί να παρευρεθεί και να καταβάλλει το ποσό των $1599 προκειμένου να παρακολουθήσει όλες τις ομιλίες, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να τα καταφέρει αφού το πολύ αυξημένο ενδιαφέρον υπερκαλύπτει τα τελευταία χρόνια τη ζήτηση.

Για το σκοπό αυτό η Apple προχωρά σε κλήρωση με περίπου 5.000 τυχερούς να ενημερώνονται μέσω e-mail αν η αίτησή τους ήταν ανάμεσα σ’ αυτές που έβγαλε η κληρωτίδα. Oι εγγραφές θα ανοίξουν σύμφωνα με την εταιρεία στις 27 Μαρτίου και 6.00μμ ώρα Ελλάδος.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page