google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τον επόμενο μήνα στην κυκλοφορία το Ektra, το νέο android smartphone της Kodak
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τον επόμενο μήνα στην κυκλοφορία το Ektra, το νέο android smartphone της Kodak

72dba3b932a9d3febb63d38b516b2058

Στο MWC μπορέσαμε να δούμε από κοντά το Ektra, το πρώτο android smartphone της Kodak το οποίο ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο δημιουργώντας αίσθηση.


Ο λόγος για την προσπάθεια της Kodak να φέρει μνήμες μιας κλασσικής φωτογραφικής μηχανής που είχε κυκλοφορήσει η εταιρεία το 1941 με το ίδιο όνομα. Έτσι το πίσω μέρος διαθέτει επιφάνεια που μοιάζει σαν δέρμα -αλλά δεν είναι-, με την κάμερα να ξεχωρίζει σε σχέση αλλά να μην είναι κάτι διαφορετικό αφού στην ουσία είναι ίδιος αισθητήρας με αυτό που συναντάμε στο Xperia Z3+ της Sony. Με αισθητήρα 21MP, οι επιδόσεις της κάμερας είναι αρκετά καλές αφού διαθέτει μεταξύ άλλων διάφραγμα f/2.0 αλλά και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Μπορεί να πραγματοποιήσει εγγραφή βίντεο στην 4Κ ανάλυση ενώ όπως διαπιστώσαμε, το μενού της εφαρμογής των φωτογραφιών δεν έχει σχέση με αυτό του Android και έχει πολλές ομοιότητες με αυτό μιας compact μηχανής με άμεση και εύκολη εναλλαγή λειτουργιών.

P1100787
P1100796

Κατά τα άλλα στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκουμε μια οθόνη 5 ιντσών με Full HD ανάλυση και ικανοποιητικά χρώματα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το Helo X20 chipset της MediaTek με 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας.

Το Kodak Ektra δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει ευρέως όπως μας ενημέρωσαν στελέχη της εταιρείας, κάτι που αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα. Η τιμή του πάντως θα κυμαίνεται μεταξύ 500 και 600 ευρώ.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page