google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 25χρονος έπεσε θύμα ληστείας και έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση στο λόφο του Φιλοπάππου
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

25χρονος έπεσε θύμα ληστείας και έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση στο λόφο του Φιλοπάππου

4300302

Θύμα ληστείας έπεσε 25χρονος χτες το βράδυ στο λόφο του Φιλοπάππου. Ο 25χρονος φαίνεται ότι έδωσε μάχη με τους επίδοξους ληστές και σκοτώθηκε έπειτα από την πτώση του από τα βράχια σύμφωνα με την αστυνομία που διεξάγει έρευνα για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία το συμβάν έλαβε χώρα στο λόφο του Φιλοπάππου όπου ο 25χρονος έκανε βόλτα με την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία. Σύμφωνα με την αρχική κατάθεση της κοπέλας στους αστυνομικούς, τρεις άγνωστοι τους πλησίασαν και τους λήστεψαν με την απειλή του μαχαιριού. Στην συνέχεια ο 25χρονος πάλεψε μαζί τους μέχρι την στιγμή που έπεσε από τα βράχια και συγκεκριμένα από ύψος 20 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και τελικώς να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η αστυνομία προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 25χρονος περιμένει την τελική κατάθεση της 23χρονης κοπέλας και φίλης του 25χρονου που από χτες το βράδυ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page