google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Minecraft Το παιχνίδι των κύβων και της περιπέτειας ή άλλο ένα παιχνίδι;
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Minecraft Το παιχνίδι των κύβων και της περιπέτειας ή άλλο ένα παιχνίδι;

minecraft

Minecraft το παιχνίδι των κύβων ή αλλιώς των δικών σας κατασκευών. Το Minecraft επιτρέπει  στους παίκτες να φτιάξουν  κατασκευές από κύβους με διάφορες υφές σε ένα τρισδιάστατο αλγοριθμικά δημιουργημένο κόσμο. Στο παιχνίδι περιλαμβάνονται και άλλες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα η έρευνα, τη συλλογή των πόρων, η κατασκευή αλλά ακόμα και οι  μάχες.  Το παιχνίδι υποστηρίζει τρεις λειτουργίες.

Η λειτουργία κατασκευής και δημιουργίας ή αλλιώς creative mod. Σε αυτή την λειτουργία ο παίκτης έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει όποια κατασκευή θέλει αφού έχει διαθέσιμα σε κύβους όλα τα συστατικά. Στην λειτουργία αυτή ο παίκτης δεν μπορεί να θανατωθεί παρά μόνο αν βγει έξω από τον χάρτη του παιχνιδιού και πέσει με λίγα λόγια μέσα στο απόλυτο κενό.

minecraft creative mod

Η λειτουργία επιβίωσης ή αλλιώς survival mod είναι η λειτουργία στην οποία ο παίκτης πρέπει να αναζητήσει τα υλικά που θέλει και να κατασκευάσει μόνος του τους κύβους που θα χρειαστεί για την κατασκευή του. Στην λειτουργία επιβίωσης ο παίκτης θα πρέπει να αναζητά συνεχώς φαγητό για να μην πεθάνει από την πείνα. Καλείτε επίσης να τα βάλει με διάφορα τέρατα, monsters, όπως τα zombie, οι creepers, οι evokers, οι witches και άλλα και θα πρέπει να τα εξοντώσει πρώτος ο παίκτης πριν τον εξοντώσουν αυτά και ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή.

minecraft survival mod

Η τρίτη και τελευταία λειτουργία του minecraft είναι η λειτουργία της περιπέτειας δηλαδή το λεγόμενο adventure mod. Στην λειτουργία αυτή συνήθως ο παίκτης καλείται να αντιμετωπίσει διάφορες περιπέτειες μέσα σε χάρτες που έχουν δημιουργήσει άλλοι παίκτες με τελικό στόχο να καταφέρει να λύσει τελικά το μυστήριο.

minecraft adventure mod

Είναι ένα πάρα πολύ δημιουργικό παιχνίδι που προγραμματίστηκε αρχικά από τον Σουηδό προγραμματιστή Markus “Notch” Persson και αργότερα αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε από την Mojang.

Στο παιχνίδι μπορούν επίσης να προστεθούν mods τρίτων προγραμματιστών τα οποία προσθέτουν διάφορα αντικείμενα αλλά και λειτουργίες στο παιχνίδι. Πολλές φορές όμως το παιχνίδι μπλοκάρει “laggaρει”, και καλό θα ήταν τα mods που το προκαλούν αυτό να αφαιρεθούν από το παιχνίδι έτσι ώστε να μπορεί αν συνεχιστεί η ροή του κανονικά.

Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε για τον υπολογιστή στις 18 Νοεμβρίου του 2011, ενώ στην συνέχεια κυκλοφόρησε η έκδοσή του για το XBOX 360 στις 9 Μαΐου 2012. Παράλληλα για το Playstation 3 κυκλοφόρησε στις 17 Δεκεμβρίου 2013 ενώ για το Playstation 4 κυκλοφόρησε στις 4-5 Σεπτεμβρίου 2014 και τέλος για το PS Vita καθώς και για το XBOX One κυκλοφόρησε στις 14 Οκτωβρίου 2014.

Καλό παιχνίδι λοιπόν και σας ευχόμαστε ολόψυχα να δημιουργήσετε τις δικές σας κατασκευές και τους δικούς σας χάρτες και κυρίως να μην το βαρεθείτε ποτέ!

1 Προβολή0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page