google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Reunion εφιάλτης στην Ηλιούπολη! Έπαιξαν το “Δαχτυλίδι της φωτιάς” και βίασαν 20χρονη

viasmos39-768x431

– Η νεαρή γυναίκα βιάστηκε από δύο πρώην συμμαθητές της – Έκανε καταγγελία και εκείνοι ομολόγησαν την πράξη τους – Τι είναι το άκρως επικίνδυνο παιχνίδι “Δαχτυλίδι της φωτιάς”Θύμα βιασμού μέσω του παιχνιδιού «Δαχτυλίδι της φωτιάς», έπεσε μια 20χρονη στην Ηλιούπολη. Η κοπέλα βιάστηκε από δυο πρώην συμμαθητές της, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ που επέβαλαν οι κανόνες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, το οποίο ήδη κάνει θραύση μεταξύ των εφήβων στην Ευρώπη.

Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» παίζεται με τράπουλα και οι χαμένοι οφείλουν να πιουν την ποσότητα αλκοόλ που έχει ορίσει αυτός που κάνει «μάνα». Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, λοιπόν, έμπλεξε η ανυποψίαστη 20χρονη, η οποία μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες- είναι μια σοβαρή και όμορφη κοπέλα.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε την οδυνηρή περιπέτεια της στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη των δυο νεαρών, οι οποίοι μάλιστα ομολόγησαν την πράξη τους και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας τους άσκησε ποινική Δίωξη και τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Ηλιούπολη: Το reunion κατέληξε σε εφιάλτη

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα δέχθηκε να πάει σε μια συνάντηση με πρώην συμμαθητές της στο Λύκειο και μάλιστα στο σπίτι ενός εκ των διοργανωτών του reunion. Εκεί, οι παλιοί συμμαθητές άρχισαν να παίζουν με χαρτιά το “Δαχτυλίδι της φωτιάς”, τους κανόνες του οποίου είχαν διαβάσει στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Βέβαια, όλοι έκαναν χρήση αλκοόλ, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Όσο περνούσε η ώρα, το ποτό έρεε άφθονο, με τους χαμένους να κάνουν την μεγαλύτερη κατανάλωση, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Κάποια στιγμή η κοπέλα, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και ζήτησε να ξαπλώσει για λίγο. Ο νεαρός ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας, την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, προκειμένου η κοπέλα να ξαπλώσει για λίγο και να συνέλθει από το αλκοόλ.

Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί την 20χρονη, προκειμένου να συνδεθούν ερωτικά, ωστόσο συνάντησε την σθεναρή αντίσταση και την άρνηση της κοπέλας. Στη συνέχεια έπεσε στο κρεβάτι, αφού πρώτα ο νεαρός είχε αποχωρήσει από το δωμάτιο. Βέβαια, λόγω του αλκοόλ, πολύ γρήγορα την πήρε ο ύπνος.

Η 20χρονη ξύπνησε έντρομη, όταν πια ο νεαρός ιδιοκτήτης του σπιτιού και πρώην συμμαθητής της, μαζί με έναν επίσης πρώην συμμαθητή τους ήταν και αυτοί ξαπλωμένοι δίπλα της στο ίδιο κρεβάτι και την βίαζαν!

Η καταγγελία και η ομολογία

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και έφυγε έξαλλη από το σπίτι, πηγαίνοντας απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης, όπου και κατήγγειλε τον βιασμό της στον Αξιωματικό Υπηρεσίας.

Πλήρωμα περιπολικού του τοπικού Τμήματος έφθασε στο σπίτι του νεαρού και συνέλαβε τον ίδιο, αλλά και το φίλο του, στο πλαίσια του Αυτοφώρου και της μήνυσης που είχε καταθέσει η 20χρονη, η οποία μάλιστα εξετάστηκε από τον αρμόδιο ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε την αποτρόπαια πράξη.

Όσον αφορά στους δυο συλληφθέντες, ομολόγησαν την πράξη τους και οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page