google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Αόρατες χρεώσεις…
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Αόρατες χρεώσεις…

Σε επιστολή που μας έστειλε αναγνώστης αναφέρεται στην περίπτωση όπου χωρίς κάποιο λόγο εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας οι μονάδες από την κάρτα του χωρίς καμία απολύτως μέχρι τώρα εξήγηση από την πάροχο εταιρεία που φυσικά δεν είναι άλλη από την Cosmote.

Ο αναγνώστης μας ζητάει άμεσα να επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα του και να μπλοκαριστεί η όποια δυνατότητα υπάρχει να ενεργοποιηθεί η οποιαδήποτε υπηρεσία χωρίς την θέληση του και προφανώς χωρίς να το γνωρίζει.

Πιο αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει ότι:

«Χρησιμοποιώ κάρτα What’s Up και ενεργοποιώ ένα πακέτο ομιλίας.

Στην τελευταία ενεργοποίηση του πακέτου έμεινε χρηματικό υπόλοιπο στην κάρτα περίπου 8€, τα οποία μέσα σε δύο μέρες φαγώθηκαν χωρίς να προβώ σε κάποια ενεργοποίηση. Έχω στείλει email στην Cosmote στο 1330, με το οποίο ζητώ να μου απαντήσουν για πιο λόγο εξανεμίστηκε το ποσό αυτό και να άρουν οποιαδήποτε ενεργοποίηση υπηρεσίας έγινε χωρίς την θέληση μου ή εκ παραδρομής, αλλά δεν μου απάντησαν ακόμα.

Επιθυμώ να σταματήσει άμεσα η παράνομη υπεξαίρεση των χρημάτων μου και παρακαλώ να κάνετε κάτι για αυτό αν μπορείτε διότι η συγκεκριμένη εταιρεία δεν σου δίνει καμία δυνατότητα προσωπικής επαφής για παράπονα.»

Η μόνη λύση που θα μπορούσε πάντως να ακολουθήσει κατά την γνώμη μας σε μία τέτοια περίπτωση είναι να απευθυνθεί εγγράφως στον συνήγορο του καταναλωτή, διότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος κα μόνο έτσι μπορεί κανείς να βρει το δίκιο του απέναντι σε τέτοιες εταιρείες τόσο μεγάλου βεληνεκούς.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page