google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Πρόστιμο $644.000 στο Facebook από το Ηνωμένο Βασίλειο
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Πρόστιμο $644.000 στο Facebook από το Ηνωμένο Βασίλειο

facebook_box

Πρόστιμο που φτάνει τις 500.000 στερλίνες ($644.000) – το μεγαλύτερο δυνατό – επέβαλε η αρμόδια επιτροπή της Μεγάλης Βρετανίας στο Facebook για το σκάνδαλο της Cambridge Analytica.

Η έρευνα έδειξε ότι μεταξύ 2007 και 2014, το κοινωνικό δίκτυο διαχειρίστηκε τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών με τρόπο που δεν είναι σύμφωνος με το νόμο, δίνοντας πρόσβαση στα δεδομένα τους χωρίς να υπάρχει συγκατάθεση.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, το πρόστιμο είναι το μεγαλύτερο δυνατό, υπό το νόμο που ίσχυε κατά τη διάρκεια τέλεσης της διαρροής. Εάν είχε συμβεί υπό τους νέους κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ποσό θα ήταν πολύ υψηλότερο.

Με πληροφορίες από το euro2day.gr

1 Προβολή0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page