google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Σοκαρισμένοι από τις αυτοκτονίες νέων οι έμποροι του Ισθμού
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Σοκαρισμένοι από τις αυτοκτονίες νέων οι έμποροι του Ισθμού

isthmos

Φωτογραφία από το peloponnisosnews.gr


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι έμποροι στον Ισθμό της Κορίνθου. Μη μπορώντας να καταλάβουν τι προκάλεσε την τόσο έντονη κινητικότητα του Λιμενικού, της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Η απάντηση δυστυχώς κρυβόταν μέσα στον Ισθμό. Η σορός ενός 33χρονου ημεδαπού βρέθηκε να επιπλέει μέσα στον Ισθμό.

Η σορός του άτυχου νέου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από σκάφος του Λιμενικού, ανασύρθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατος του άτυχου 33χρονου.

Οι έμποροι της περιοχής σοκαρισμένοι από τις συνεχείς αυτοκτονίες νέων ανθρώπων στην περιοχή αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι όλοι στην αρχή νόμιζαν πως πρόκειται για πτώμα που κάποιος είχε ρίξε στην θάλασσα ενώ στην συνέχεια κατάλαβαν ότι πρόκειται για μία ακόμα αυτοκτονία.

Δυστυχώς δεν είναι καθόλου λίγες οι αυτοκτονίες που έχουν γίνει από την γέφυρα του Ισθμού.

Δείτε σχετικό βίντεο από το super tv:


0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page