google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Τα μπλόκα της τροχαίας θα εμφανίζονται στο Google Maps
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Τα μπλόκα της τροχαίας θα εμφανίζονται στο Google Maps

1163685-mapsbloka-680

Μερικούς μήνες πριν, τον Νοέμβρη, ξεκίνησε δοκιμαστικά ένα εργαλείο εμφάνισης των μπλόκων της τροχαίας στο Google Maps, και πλέον βλέπουμε ότι η χρήση του επεκτείνεται, σε ακόμα περισσότερους χρήστες.

Σύμφωνα με την σελίδα Android Police, περισσότεροι χρήστες βλέπουν στην εφαρμογή του χάρτη το εικονίδιο της κάμερας στις διαδρομές τους, και ενημερώνονται φωνητικά από την εφαρμογή αν πλησιάζουν σε κάποιο μπλόκο της τροχαίας, που έχει ήδη σημειωθεί εντός της εφαρμογής από κάποιον άλλο χρήστη.

Ταυτόχρονα, από πέρσι το φθινόπωρο έχει λανσαριστεί και εργαλείο δήλωσης πιθανών ατυχημάτων εντός της εφαρμογής, ώστε να προετοιμάζονται οι οδηγοί που πλησιάζουν στο σημείο.

Η λειτουργία εμφάνισης μπλόκων δεν έχει γίνει διαθέσιμη σε παγκόσμιο επίπεδο ακόμα με κάποιο update της εφαρμογής, και προς το παρόν δοκιμάζεται ακόμα, σε όλο και περισσότερους χρήστες.

Πηγή: in2life 

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page