google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Ταχυδρομικές υπηρεσίες πακέτων με drones δοκιμάζονται στην Αυστραλία
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Ταχυδρομικές υπηρεσίες πακέτων με drones δοκιμάζονται στην Αυστραλία

austra10

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι αυτόματες μεταφορές πακέτων. Στην Αυστραλία, δημοσιεύτηκε ότι η μεταφορά πακέτων από το Ταχυδρομείο, έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές αυτών των μεταφορών μέσω drones. Μία αυτοματοποιημένη υπηρεσία που θα λύσει τα χέρια των ταχυδρόμων αλλά και των ανθρώπων που παραγγέλνουν μικρά πακέτα.

Το Remotely Piloted Aircraft (RPA), σε μετάφραση Τηλεμεταχειριζόμενο Αεροσκάφος, όπως το αποκαλούν, στοχεύει να κάνει τις μεταφορές πακέτων επείγουσας ανάγκης πιο άμεση. Πακέτα όπως φάρμακα ή επείγοντα πακέτα πρόκειται να έρχονται έξω από το σπίτι των πελατών τους σε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης. Όπως αναφέρει η Διαχείριση, στοχεύουν να προσθέσουν αυτόν τον σύγχρονο τρόπο μεταφοράς πακέτων τις ερχόμενες εβδομάδες ή και μήνες έτσι ώστε να διευκρινιστούν, πόσο μακριά μπορούν να μεταφέρουν αυτά τα πακέτα και τι μπορούν να μεταφέρουν. Το σύστημα αυτό θέλουν να προστεθεί για να λύσουν τα χέρια στους πελάτες που μένουν μακριά από τα ταχυδρομικά τους κουτιά. Σε τελευταία ανακοίνωσή του, το ταχυδρομείο ενημέρωσε ότι το σύστημα αυτό θα τεθεί σε λειτουργία αργότερα εντός αυτού του χρόνου.

0 Προβολές0 Σχόλια

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page