google-site-verification=9PPWmhhSGk2FO3jBcI70_kyEFMR-nKFnyDqs49CO5n8 Φρίκη στο Ναύπλιο: Προσπάθησε να φολιάσει την σκυλίτσα μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη της
top of page
  • Εικόνα συγγραφέαPosters Blog

Φρίκη στο Ναύπλιο: Προσπάθησε να φολιάσει την σκυλίτσα μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη της

synthimatoixosfola

Μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη της προσπάθησε χτες το απόγευμα κάποιος ασυνείδητος να φολιάσει μία σκυλίτσα στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου.

Ευτυχώς έγινε άμεσα αντιληπτός  από τον κάτοχο της σκυλίτσας και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το δολοφονικό του έργο με την σκυλίτσα να είναι καλά στην υγεία της.

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα χτες γύρω στις 7 το απόγευμα σε μια συνοικία της Παλιάς Πόλης του Ναυπλίου ενώ παραλίγο να συλληφθεί επ’αυτοφόρω ο δράστης από τον ιδιοκτήτη της σκυλίτσας.

Ο δράστης δυστυχώς πρόλαβε να διαφύγει ευτυχώς όμως ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας δεν έχασε χρόνο και έδωσε πλήρη περιγραφή του υπόπτου μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της σκυλίτσας στα social media:

Αλλοδαπός γύρω στα 30-35, καλοστεκούμενος, ύψους 1,70-1,75, φαλακρός, μικρά, κοκάλινα, παραλληλόγραμμα γυαλάκια, μπλε πουλόβερ, δερμάτινο, σκούρο καφέ μπουφάν, μαύρο- μπλε τζιν, παπούτσια καουμπόι, προσπάθησε να φολιάσει την σκύλα μου μέσα στην παλιά πόλη. Πέταξε μια σακούλα με συσκευασία ζαμπόν, κάνοντας μια τρύπα στη μέση για να βάλει την φόλα. Τον έπιασαν οι κάμερες, κατέβηκα, τον έπιασα να ανεβαίνει στην Ιατρού και να φεύγει προς την Φωτομαρά. Τον τράβηξα να πάμε να τσεκάρουμε τί πέταξε και μου ξέφυγε. Έχετε το νου σας. Τον έχω ξαναπροσέξει στη γειτονιά μου, στον Άγιο Γεώργιο. Να το πιάσουμε το ρεμάλι.

0 Προβολές0 Σχόλια

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι άρθρο σας θέλετε να δημοσιεύσουμε μπορείτε να τα στείλετε στο email: posterswordpress@outlook.com ή στο email: postersblog2017@gmail.com ή αλλιώς διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ λάβαμε το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

bottom of page